Sunt puține clipe în viață, încă din ziua în care un copil se naște cu o dizabilitate, în care să nu audă cuvintele „nu se mai poate face nimic”, „ tu nu poți să ai o viață normală”, „tu nu ești ca noi ”,„nu te acceptăm așa cum ești”.

Redirecționează 20% din impozitul pe profit al companiei tale către terapia prin escaladă pentru copiii și tinerii cu dizabilități!

Ei cred în puterea escaladei!
Și tu poți crede!

Cum poți ajuta. Direcționează 20% din impozitul pe profit
WhatsApp Image 2022-09-08 at 09.26.37

Alex Huszti crede!

Când a făcut primii pași în sala de cățărare, nu vorbea mult. Nu mai mult de 5 cuvinte, ne povestește mătușa lui, pentru că Alex s-a născut cu sindrom Down, dar și pentru că a trecut printr-o pierdere greu de acceptat.

Alex avea 18 ani când mama lui a murit. Ea era cea care îi spunea Mowgli, un nume care i se potrivea de minune pe când era copil. Alex era micuț și slab, iubitor, simpatic și curajos. Era altfel decât ceilalți copii. Și pentru că altfelul lui nu era înțeles de oameni, Alex își găsea prieteni printre plante și animale.

În timp, și-a inventat un univers de spații primitoare care au devenit, din joc, realitățile lui de zi cu zi.

Înot, dans, judo și cățărare. Așa arată astăzi o săptămâna din viața lui Alex, băiatul cu sindrom Down și cu spiritul mereu Up. La judo, a câștigat Locul III la Europenele Special Olympics din Olanda. Practică și jocul boccea, iar la escaladă, câștigă în fiecare săptămână câte un DA, EU POT!

Mai ales când Cristina, mătușa lui, se cațără împreună cu el. Ea îi este tutore, sprijin emoțional și o a doua mamă. Și cea care ne conduce, prin poveste, de fiecare dată, în lumea lui Alex.
Previous
Next

Implicarea ta ne ajută să creăm un spațiu de terapie sportivă, incluziune, suport emoțional și performanță sportivă pentru copiii și tinerii cu dizabilități.
Cum poți ajuta?

Imst Vali

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT SAU VENIT

Până în ultima zi a anului, companiile pot redirecționa 20% din impozitul pe profit/venit către organizații nonprofit. Se calculează valoarea sponsorizării a 20% din impozit (nu mai mult de 7,5 la mie din cifra de afaceri).
Tu ai puterea să decizi ce se va întâmpla cu banii din impozitele tale care altfel s-ar duce automat la stat.

Pașii pentru redirecționarea a 20% din impozitul pe profit sunt simpli!

* Pentru a fi inclus în calculul impozitului pe anul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic, iar plata trebuie efectuată până la 31.12.2022.
** Mai multe informații se regăsesc în Legea 32/1994.

REDIRECȚIONEAZĂ PRIN FORMULARUL 177

Pentru impozitul (profit sau micro) deja plătit pentru 2021, în cazul în care compania pe care o reprezinți înregistrează sume rămase nedistribuite, poți solicita către ANAF ca acestea să fie redirecționate pentru susținerea uneia sau a mai multor cauze.
Dacă în anul 2021 compania pe care o reprezinți nu a făcut sponsorizări sau nu a atins limita maximă permisă din acel an, până în 25 decembrie poți redirecționa suma prin formularul ANAF 177, anexând și contractul de sponsorizare cu noi.
_MSP3286

Pașii pentru completarea declarației 177!

*Mai multe informații se regăsesc în Ordinul ANAF Nr. 1679/2022 din 20 septembrie 2022.

Ce facem la Climb Again zi de zi?
Impactul nostru în perioada 2014 - 2022!

Pentru cei 3000 de copii și tineri care ne-au trecut pragul până în prezent, escalada reprezintă comunitate, depășire a barierelor fizice și mentale, o șansă reală la recuperare și integrare.

+ 0
copii cu nevoi speciale (deficiențe de vedere, de auz, locomotorii, autism, ADHD, sindrom Down, sindrom Prater Willi) cu care am lucrat
+ 0
copii tipici participanți la activități împreună cu copiii cu nevoi speciale
0
școli speciale din toată țara cu care suntem parteneri
0
de medalii aduse României la competițiile naționale și internaționale de escaladă la care au participat sportivii Lotului Național de Paraclimbing
0
de evenimente și demonstrații sportive organizate de noi
0 %
poate face diferenta pentru un copil cu nevoie speciale

Folosirea acestei facilități fiscale este simplă și nu presupune niciun cost. Asociația Climb Again întrunește toate condițiile pentru obținerea sponsorizărilor fiind înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor pentru care se oferă deduceri fiscale prin decizia cu numărul 170262869/22.04.2019. 

Mai multe informatii despre ambele facilități fiscale se regăsesc în Ghidul Ernst & Young.

Single Cause
Asociatia Club Sportiv Climb Again
Strada Cap. Eftimie Z. Croitoru, nr. 2A, bl. 309, sc. 2, ap. 15, sector 6, București
CIF: 32800486
Cont: RO60RNCB0290140485940001 deschis la BCR, Sucursala Iuliu Maniu
Single Cause
Persoana de contact:
Cristina Pascanu
0747010840
cristinapascanu@climbagain.ro
0:00
0:00