Donează și tu!

Șterge un NU!

Donația ta face o mare diferență în puterea noastră de a lucra cu cei mici constant și fără impedimente - e cel mai sigur drum spre vindecare!

Îți mulțumim că ești aici!

Cel mai simplu mod de a te implica este prin SMS la 8844 cu Textul VEZI

Alege metoda preferată pentru a ajuta!

PayPal, EuPLatesc, SMS, Formular, Transfer Bancar

Formular Donații

10 SMS-uri înseamnă:

Donează direct către cauza în care tu crezi

Curajul și incluziunea sunt cuvintele cheie. Fiecare copil cu dizabilități care trece pragul centrului nostru, fie că este în București, în Iași sau în unul din cele 7 școli pentru nevăzători din țară, învață cum să își depășească fricile și cum să se lase îmbrățișat de comunitatea Climb Again.

 

E de ajuns să fii martorul unui asemenea eveniment. 

 

Un băiat fără vedere cucerește peretele de escaladă priză cu priză. În urcarea lui, visează la pereți tot mai înalți, la munți tot mai mari. Noi îl vedem mai ușor și mai stăpân pe sine. Cu timpul, așa începe să se simtă și el. Acel băiat devine Alpinistul cu ochi albi care ne zâmbește de pe Kilimanjaro, Elbrus, din Alpi, de pe cele mai înalte vârfuri pe care le va cuceri în viitorul apropiat. Acel băiat e Alex Benchea.

Un băiat cu sindrom Down își amintește că, în copilărie, i se spunea Mowgli. După o stagnare în dezvoltarea lui generată de o tragedie de familie, reînvață să fie mai comunicativ, mai încrezător în oamenii din jurul lui, mai iubitor de sport. Toate la sala de escaladă. În restul timpului, trăiește viața din plin: dansează, joacă boccea, înoată și practică judo. La Europenele Special Olympics din Olanda, ia locul III. Acel băiat este Alex Huszti. 

O fată cu deficiențe de vedere sparge globul de sticlă în care excesul de grijă a părinților, a profesorilor și a celor din jur au izolat-o timp de ani de zile. Încetul cu încetul, își recâștigă independența. La 30 de ani, se apucă de escaladă, iar 2 ani mai târziu culege medaliile de aur la competițiile internaționale alături de colegii ei din Lotul Național de Paraclimbing. Acea fată este Ionela Grecu.

La Climb Again, noi îndrăznim să visăm pentru că tinerii și copiii noștri visează. Împreună cu ei și împreună cu tine, întredeschidem o fereastră către o comunitate incluzivă și adaptată nevoilor tuturor. Și sperăm ca lumina dinăuntru să spargă întunericul celor care nu văd, dar și celor care se tem să vadă.

Suntem cățărători! Ne plac rezultatele măsurabile așa că am întocmit un raport de activitate care arată evoluția noastră în mod transparent și corect.

Alege metoda preferată pentru a ajuta

Fiecare donație contează!

EuPlatesc
Recurență lunară /
o singură plată

Formular Donații

Single Cause
PayPal
Recurentă lunară /
o singură plată
Transfer Bancar
Donează prin transfer Bancar

Fă un transfer prin bancă către asociație:

Asociația Club Sportiv Climb Again

IBAN RO60RNCB0290140485940001

Cod Fiscal 32800486

BCR sucursala Apusului, Militari

Hai la cățărat - cumpără un curs de escaladă 1+1

Vino și cațără-te la Centrul Climb Again și susții astfel un antrenament gratuit al unui copil cu nevoi speciale. Toate veniturile din activitățile Centrului Climb Again ne ajută să oferim gratuit sesiuni de terapie prin escaladă pentru copiii și tinerii cu dizabilități.

 

Vezi toate opțiunile în pagina Centrului.

Single Cause
Donează prin formular
redirectionare 20% / 3.5%
Tu ai puterea să ne ajuți prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit sau venit al companiei pe care o reprezinți. Este una din modalitățile cele mai ușoare de a spune “Eu voi Șterge un NU pentru copiii cu dizabilități!”
Tot ce trebuie să faci este să completezi contractul și să nu lași ca acești bani să se întoarcă înapoi la stat.

Ia-ți tricoul oficial "Climb Again"

Toate veniturile din vânzarea de merchandising oficial ne ajută să livrăm gratuit sesiuni de terapie prin escaladă pentru copiii și tinerii cu dizabilități.
Vino la Centru să îți alegi tricoul!

0:00
0:00