3,5% din impozitul pe venit
pentru copiii cu dizabilități
care îndrăznesc să
își depășească limitele!

Un pas mic pe peretele de escaladă pentru un copil cu dizabilități intelectuale sau neuromotorii poate avea un impact mare atât în evoluția lui medicală, cât și pentru starea lui emoțională!

Fă și tu un pas mic și spune-le copiilor nevăzători că îi vezi! Fă un pas mic și ia-ți un răgaz pentru te uita în ochii unui copil hipoacuzic! Fă un pas mic și zâmbește-le înapoi tinerilor cu sindrom Down! Fă un pas mic și arată-le copiilor cu tetrapareză sau diplegie spastică că și tu crezi în puterea lor de vindecare, în ritmul lor de cunoaștere, în visul lor de mai bine. 

 

Un mic pas pentru tine prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit sau din pensie poate deschide drumul spre terapie sportivă și comunitate pentru atâția copii care au nevoie de ea! 

Urmează 3 pași simpli pentru a redirecționa 3,5% către cauza copiilor cu dizabilități

* Alternativ, poți completa formularul și îl poți depune chiar tu la administrația financiară de care aparții. Ai grijă ca formularul 3,5% să ajungă până pe 25 mai direct la ANAF.

Dacă înregistrezi venituri din surse independente, poți completa declarația 212, precompletată cu datele noastre, pe care o poți depune la ANAF tot până în 25 mai.

Cum arată o zi dedicată copiilor cu sau fără dizabilități la centrul Climb Again București?

Rulează videoul

Unde vor merge banii tăi?

Toate fondurile strânse prin campania de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit vor fi folosite pentru a continua misiunea începută acum 8 ani: terapia prin escaladă pentru copiii cu dizabilități, accesul lor și al părinților la o comunitate incluzivă și depășirea lui NU POT - o prejudecată des întâlnită și răspândită în România care îi împinge pe copiii și tinerii cu nevoi speciale în spatele unui zid de neputință, marginalizare și uitare.

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Noi ne vom ocupa ca ajutorul tău să ajungă acolo unde trebuie!

Cum am susținut cauza copiilor și tinerilor cu dizabilități din România în 2022?

0
Am reușit să oferim terapie prin escaladă pentru 450 de copii cu diverse afecțiuni fizice (copii nevăzători, hipoacuzici, cu dizabilități locomotorii sau neuromotorii) și intelectuale (sindrom Down, Prader Willi, ADHD, autism)
+ 0
Am numărat peste 32.000 de sesiuni de terapie în programele dedicate copiilor cu dizabilități
PREMIERĂ 1
Am început construcția Centrului Gruiu, Argeș, primul centru de terapie prin sport și incluziune pentru copiii cu dizabilități din România
0
Lotul Național de Paraclimbing a adus 17 medalii României de la competițiile internaționale
+ 0
Am cartografiat primele și cele mai provocatoare vârfuri de munte cu echipa de paraclimbing, de la Moldoveanu până la Olimp
+ 0
Lotul de Juniori Paraclimbing a apărut din nevoia de a îi acomoda pe copiii care au dovedit un spirit de perseverență, implicare și dragoste pentru sportul escaladei
0 PREMIERĂ
Alex Benchea și Răzvan Nedu au încheiat anul cu o premieră pentru România: primii alpiniști nevăzători români care urcă pe Aconcagua, vârful de lance a continentului american

Folosirea acestei facilități fiscale este simplă și nu presupune niciun cost. Asociația Climb Again întrunește toate condițiile pentru obținerea sponsorizărilor fiind înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor pentru care se oferă deduceri fiscale prin decizia cu numărul 170262869/22.04.2019. 

Mai multe informatii despre ambele facilități fiscale se regăsesc în Ghidul Ernst & Young.

Single Cause
Asociatia Club Sportiv Climb Again
Strada Cap. Eftimie Z. Croitoru, nr. 2A, bl. 309, sc. 2, ap. 15, sector 6, București
CIF: 32800486
Cont: RO60RNCB0290140485940001 deschis la BCR, Sucursala Iuliu Maniu
Single Cause
Persoana de contact:
Cristina Pascanu
0747010840
cristinapascanu@climbagain.ro
0:00
0:00

Îți mulțumim pentru implicare!
Împreună depășim imposibilul!